What have I done wrong?

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    php|uber.leet Forum Index // How do I?
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Glass Winterblake



Joined: 17 Aug 2009
Posts: 1

PostPosted: Mon Aug 17, 2009 5:23 am    Post subject: What have I done wrong? Reply with quote
Here is the code on local settings:


Code:
// PHPBB User Database Plugin. (Requires MySQL Database)
require_once './extensions/Auth_phpBB.php';
 
$wgAuth_Config = array(); // Clean.
$wgAuth_Config['WikiGroupName'][] = 'Member';       // Name of your PHPBB group
                                                // users need to be a member
                                                // of to use the wiki. (i.e. wiki)
                  // This can also be set to an array
                  // of group names to use more then
                  // one. (ie.
                  // $wgAuth_Config['WikiGroupName'][] = 'Wiki';
                  // $wgAuth_Config['WikiGroupName'][] = 'Wiki2';
                  // or
                  // $wgAuth_Config['WikiGroupName'] = array('Wiki', 'Wiki2');
                  // )
 
$wgAuth_Config['UseWikiGroup'] = true;          // This tells the Plugin to require
                                                // a user to be a member of the above
                                                // phpBB group. (ie. wiki) Setting
                                                // this to false will let any phpBB
                                                // user edit the wiki.
 
$wgAuth_Config['UseExtDatabase'] = true;       // This tells the plugin that the phpBB tables
                                                // are in a different database then the wiki.
                                                // The default settings is false.
 
//$wgAuth_Config['MySQL_Host']        = 'localhost';      //
//$wgAuth_Config['MySQL_Username']    = 'vendetta_ven';       //
//$wgAuth_Config['MySQL_Password']    = '*************';       //
//$wgAuth_Config['MySQL_Database']    = 'vendetta_forum';     
 
$wgAuth_Config['UserTB']         = 'phpbb_users';       // Name of your PHPBB user table. (i.e. phpbb_users)
$wgAuth_Config['GroupsTB']       = 'phpbb_groups';      // Name of your PHPBB groups table. (i.e. phpbb_groups)
$wgAuth_Config['User_GroupTB']   = 'phpbb_user_group';  // Name of your PHPBB user_group table. (i.e. phpbb_user_group)
$wgAuth_Config['PathToPHPBB']    = '../forum/';         // Path from this file to your phpBB install.
 
// Local
$wgAuth_Config['LoginMessage']   = '<b>You need a forum account to login!</b><br /><a href="' . $wgAuth_Config['PathToPHPBB'] .
                                   'ucp.php?mode=register">Click here to create an account.</a>'; // Localize this message.
$wgAuth_Config['NoWikiError']    = 'You are not a member of the required phpBB group.'; // Localize this message.
 
$wgAuth = new Auth_phpBB($wgAuth_Config);     // Auth_phpBB Plugin.


That didnt work, and moaned on about something in Auth_phpBB.php, so I went there and found this, and put in the values:

Code:
            // Only assign the database values if a external database is used.
            if ($this->_UseExtDatabase == true)
            {
                $this->_MySQL_Database  = $aConfig['vendetta_forum'];
                $this->_MySQL_Host      = $aConfig['localhost'];
                $this->_MySQL_Password  = $aConfig['************'];
                $this->_MySQL_Username  = $aConfig['vendetta_ven'];
            }


And now I get this error:

http://www.bluecresentmoon.co.uk/wiki/

P.S The Member group on the forum is already made before I even put the wiki on, as you can see in the legend on http://www.bluecresentmoon.co.uk/forum/.
Back to top
View user's profile Send private message
root
Site Admin


Joined: 24 Jun 2005
Posts: 471

PostPosted: Tue Aug 18, 2009 8:34 am    Post subject: Reply with quote
Code:
//$wgAuth_Config['MySQL_Host']        = 'localhost';      //
//$wgAuth_Config['MySQL_Username']    = 'vendetta_ven';       //
//$wgAuth_Config['MySQL_Password']    = '*************';       //
//$wgAuth_Config['MySQL_Database']    = 'vendetta_forum';     


each line is commented out with the "//" in front of it. Uncomment the lines by removing the "//"

Code:
$wgAuth_Config['MySQL_Host']        = 'localhost';      //
$wgAuth_Config['MySQL_Username']    = 'vendetta_ven';       //
$wgAuth_Config['MySQL_Password']    = '*************';       //
$wgAuth_Config['MySQL_Database']    = 'vendetta_forum';     
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    php|uber.leet Forum Index // How do I? All times are GMT - 8 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

alexisBlue v1.2 // Theme Created By: Andrew Charron and Web Hosting Bluebook
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group